Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
975 kj
12%
233 kcal
Fedt
11,00g
16%
Mættet Fedt
9,000g
45%
Enkeltumættet Fedt
1,600g
Flerumættet Fedt
0,300g
Kulhydrater
30,00g
12%
Sukkerarter
27,00g
30%
Protein
3,60g
7%
Salt
0,31g
5%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 06 mar 24 02:42
12%
af GDA*
(233 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (52%)
 
Fedt (42%)
 
Protein (6%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
233
Fedt
11g
Kulhyd.
30g
Prot.
3,6g
Der er 233 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 42% fedt, 51% kulhyd., 6% prot..

Relaterede Is fra Rema 1000:

Isvafler
Classic Mandel Pind
Raket Is
Sandwichis
Solbær Drøm
Sorbetto Limone
  Vis Flere Rema 1000 Is Produkter

Flere produkter fra Rema 1000:

Bologna Stracciatella
Peanuts Jalapeño
Frugtkiks
Risnudler
Spelt Stykker
  Se alle Rema 1000 Produkter

Andre typer af Is:

Is
Jordbæris
Chokoladeis
Vaniljeis
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Is
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Bologna Pistacchio
Rema 1000 Sorbetto Limone
Gelatelli Protein Ice Bar (Cookies & Cream)
Hjem Is Dobbelt Saltkaramel
McDonald's Sundae m. Karamelsauce og Krymmel
Ben & Jerry's Dulce De-Lish


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.