Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
808 kj
10%
193 kcal
Fedt
5,90g
8%
Mættet Fedt
2,400g
12%
Kulhydrater
25,00g
10%
Sukkerarter
3,30g
4%
Protein
9,00g
18%
Salt
0,98g
16%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 15 feb 24 11:11
10%
af GDA*
(193 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (53%)
 
Fedt (28%)
 
Protein (19%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
193
Fedt
5,9g
Kulhyd.
25g
Prot.
9g
Der er 193 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 28% fedt, 53% kulhyd., 19% prot..

Relaterede Pizza fra Salling:

Pizza Verdure
Øko Pizza Margherita
Pizzabrød Hvidløg
Salami Pizza
Fuldkorns Pizzadej
BBQ Chicken Pizza

Flere produkter fra Salling:

Bønnemix
Stir Fry Blomkåls og Broccoliris
American Style Pandekager
Kyllingepølser
Pølsehorns Pølser
  Se alle Salling Produkter

Andre typer af Pizza:

Pizza med Kød og Grøntsager
Pizza med Kød og Frugt
Ostepizza
Pizza med Kød
Ostepizza med Grøntsager
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pizza
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Øgo Økologisk Verdure Fuldkornspizza
Bodylab Protein Pizza Mix
Humlum Grov Pizzadej
Dr. Oetker Pizza Salame
Modena Pizza Diavola
Princip Pizza Prosciutto


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.