Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
787 kj
9%
188 kcal
Fedt
6,80g
10%
Mættet Fedt
2,700g
14%
Kulhydrater
22,00g
8%
Sukkerarter
3,10g
3%
Protein
7,90g
16%
Salt
1,20g
20%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 26 jun 20 12:52
9%
af GDA*
(188 kal)
9% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (49%)
 
Fedt (34%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
188
Fedt
6,8g
Kulhyd.
22g
Prot.
7,9g
Der er 188 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 34% fedt, 49% kulhyd., 17% prot..

Relaterede Pizza fra Salling:

Kebab Pizza
Øko Pizza Margherita
Salami Pizza
BBQ Chicken Pizza
Pizzabrød Hvidløg
Fuldkorns Pizzadej

Flere produkter fra Salling:

Bønnemix
Stir Fry Blomkåls og Broccoliris
American Style Pandekager
Kyllingepølser
Pølsehorns Pølser
  Se alle Salling Produkter

Andre typer af Pizza:

Pizza med Kød og Frugt
Ostepizza med Grøntsager
Pizza med Kød
Pizza med Kød og Grøntsager
Ostepizza
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pizza
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Casa Tarradellas Pizza Ham & Cheese
Dr. Oetker Pizza Salame
Salling Pizzabrød Hvidløg
Salling Kebab Pizza
Øgo Økologisk Verdure Fuldkornspizza
Vemondo Vegan Pizza


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.