Madvare database og kalorietæller  

Smart Cooking

Stegt Bacon i Tern

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1632 kj
20%
390 kcal
Fedt
30,00g
43%
Mættet Fedt
12,000g
60%
Kulhydrater
0,50g
0%
Sukkerarter
0,50g
1%
Protein
30,00g
60%
Salt
4,50g
75%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 14 apr 23 09:56
20%
af GDA*
(390 kal)
20% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (69%)
 
Protein (31%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
390
Fedt
30g
Kulhyd.
0,5g
Prot.
30g
Der er 390 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 69% fedt, 1% kulhyd., 31% prot..

Relaterede Bacon fra Smart Cooking:

Tørsaltet Bacon i Skiver
Bacontern

Flere produkter fra Smart Cooking:

Dessert Pandekager
Spareribs
Crispy Kylling
Pepperoni
Pizza Dej
  Se alle Smart Cooking Produkter

Andre typer af Bacon:

Bacon (Konserveret, i Mikroovnen, Tilberedt)
Røget eller Konserveret Bacon
Bacon
Bacon (Konserveret, Stegt på Panden, Tilberedt)
Bacon (Konserveret, Bagt, Tilberedt)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Bacon
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Tulip Bacon i Skiver
Vores Bacontern
Stryhn's Double Bacon Leverpostej
Budget Bacon i Tern
Øgo Ketchup
Bornholmer Slagteren Bacon Leverpostej


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.