Madvare database og kalorietæller  

SPIR

Vegansk Burger

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
753 kj
9%
180 kcal
Fedt
9,90g
14%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
2,90g
1%
Sukkerarter
-
Protein
16,00g
32%
Salt
1,10g
18%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 27 nov 22 11:26
9%
af GDA*
(180 kal)
9% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (7%)
 
Fedt (54%)
 
Protein (39%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
180
Fedt
9,9g
Kulhyd.
2,9g
Prot.
16g
Der er 180 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 54% fedt, 7% kulhyd., 39% prot..

Relaterede Vegetariske Retter fra SPIR:

Veganske Pølser
Plantebaseret Pålæg M Tomat og Basilikum
Grøntsagskugler med Ærteprotein og Kikærter
Vegansk Schnitzel

Flere produkter fra SPIR:

Revet Vegansk
Økologisk Smørbar Bønnepålæg
Økologisk Mandeldrik
Vegansk Fyldt Pasta med Svampe
Veganske Filet Stykker
  Se alle SPIR Produkter

Andre typer af Vegetariske Retter:

Vegetarpølse
Vegetar Bacon
Vegetar Frikadeller
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Vegetariske Retter
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Vemondo Tofu Beechwood Smoked
Vemondo Vegan Pizza
Hanegal Rød Daal
Vemondo Vegan Ready Meal Bulgur
Naturli Schnitzel
Culinea Chilli Cheese Nuggets


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.