Madvare database og kalorietæller  

Taffel

Ovnbagte Chips

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1707 kj
20%
408 kcal
Fedt
9,30g
13%
Mættet Fedt
1,300g
7%
Kulhydrater
73,00g
28%
Sukkerarter
7,50g
8%
Kostfibre
4,3g
Protein
6,20g
12%
Salt
1,90g
32%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 23 jan 23 05:14
20%
af GDA*
(408 kal)
20% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (73%)
 
Fedt (21%)
 
Protein (6%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
408
Fedt
9,3g
Kulhyd.
73g
Prot.
6,2g
Der er 408 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 21% fedt, 73% kulhyd., 6% prot..

Relaterede Chips fra Taffel:

Chicken Pomm's
Holiday Chips
Party Mix
Sticks
Linse Chips
Peanut Butter Puffs
  Vis Flere Taffel Chips Produkter

Flere produkter fra Taffel:

Cheese & Chili Peanuts
Mix af Ristede Nødder
Dild Dipmix
  Se alle Taffel Produkter

Andre typer af Chips:

Tortilla Majs Chips
Chips
Fedtfri Chips
Tortilla Chips (Fedtfattig, Bagt)
Almindelige Majschips
Chips (Saltet)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Chips
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Sour Cream And Onion Chips
Taffel Holiday Chips
Santa Maria Potato Pops
Taffel Super Crunch
Mex & Co Taco Spice Mix
Mex & Co Cheese Dip


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.