Madvare database og kalorietæller  

Urtekram

Spelt Biscuits

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
2050 kj
25%
490 kcal
Fedt
22,00g
31%
Mættet Fedt
10,000g
50%
Kulhydrater
65,00g
25%
Sukkerarter
27,00g
30%
Kostfibre
3,7g
Protein
6,60g
13%
Salt
0,63g
11%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 18 maj 21 12:15
24%
af GDA*
(490 kal)
24% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (54%)
 
Fedt (41%)
 
Protein (5%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
490
Fedt
22g
Kulhyd.
65g
Prot.
6,6g
Der er 490 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 41% fedt, 54% kulhyd., 5% prot..

Relaterede Kiks fra Urtekram:

Delikatesseknækbrød
Vilde Ris Galetter
Speltpops
Hollandske Speltvafler
Rice Cakes Dark Chocolate
Riskiks
  Vis Flere Urtekram Kiks Produkter

Flere produkter fra Urtekram:

Tørret Mango
Valleproteinpulver
Ris til Fuldkornsgrød
Bygflager
Æble & Mango Mos
  Se alle Urtekram Produkter

Andre typer af Kiks:

Ostekiks
Kiks
Saltkiks
Hvedekiks
Fuldkornskiks
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kiks
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Kanelkiks med Fuldkorn
Coop Chokoladekiks
Nordthy Fuldkornskiks med Mysli
LU Petit Écolier Dark Chocolate
Gullon Wafer
Änglamark Riskiks


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.