Madvare database og kalorietæller  

3-Stjernet

Grønt Kyllingepålæg

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
490 kj
6%
117 kcal
Fedt
4,50g
6%
Mættet Fedt
1,200g
6%
Kulhydrater
7,00g
3%
Sukkerarter
1,60g
2%
Kostfibre
2,2g
Protein
11,00g
22%
Salt
6,50g
108%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 17 jul 20 07:24
6%
af GDA*
(117 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (25%)
 
Fedt (36%)
 
Protein (39%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
117
Fedt
4,5g
Kulhyd.
7g
Prot.
11g
Der er 117 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 36% fedt, 25% kulhyd., 39% prot..

Relaterede Kyllingebryst fra 3-Stjernet:

Kyllingebryst Grillet
Kyllingebryst med Rød Peber

Flere produkter fra 3-Stjernet:

Den Lette Frikadelle Pølse
Den Lette Jægerpølse
Den Lette Kyllinge Pølse
Peberskinke
Varmrøget Spegepølse
  Se alle 3-Stjernet Produkter

Andre typer af Kyllingebryst:

Kyllingebryst
Kyllingebryst (Skind Ikke Spist)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kyllingebryst
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Kyllingebryst med Urter
Salling Kyllingbryst
Rema 1000 Kyllingeinderfilet
Minimum Kyllingestrimler
Delicato Stegte Kyllingebryst Strimler
Rema 1000 Kyllingebryst Pålæg


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.