Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1632 kj
20%
390 kcal
Fedt
11,00g
16%
Mættet Fedt
4,900g
25%
Kulhydrater
61,00g
23%
Sukkerarter
9,00g
10%
Kostfibre
2,6g
Protein
11,00g
22%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 21 mar 19 12:11
20%
af GDA*
(390 kal)
20% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (63%)
 
Fedt (26%)
 
Protein (11%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
390
Fedt
11g
Kulhyd.
61g
Prot.
11g
Der er 390 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 26% fedt, 63% kulhyd., 11% prot..

Relaterede Mel fra Amo:

Pizzamel
Hvid Hvedemel
Grahamsmel
Koldhævet Kernerugbrød
Original Durummel

Relaterede Boller fra Amo:

Koldhævede Morgenboller

Relaterede Brød fra Amo:

Fuldkorns Rugbrød
Brunchboller

Andre typer af Mel:

Fuldkornsmel
Hvidt Mel
Hvedemel (til Alle Formål)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Mel

Andre typer af Boller:

Kanelbolle
Hamburger eller Hotdog Brød
Kanelbolle med Glasur
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Boller
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Hamburger Boller
Øgo Surdejsboller
Kohberg Durum Café Sandwich
Valsemøllen Boller
Pågen Hönö
Føtex Hvedeknopper


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.