Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
992 kj
12%
237 kcal
Fedt
19,00g
27%
Mættet Fedt
7,600g
38%
Kulhydrater
5,50g
2%
Sukkerarter
1,00g
1%
Protein
11,00g
22%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 18 feb 19 05:22
12%
af GDA*
(237 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (9%)
 
Fedt (72%)
 
Protein (19%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
237
Fedt
19g
Kulhyd.
5,5g
Prot.
11g
Der er 237 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 72% fedt, 9% kulhyd., 19% prot..

Relaterede Bacon fra Coop:

Bacontern
Forloren Hare
Bacon
Kyllinge-Bacon Pastasalat

Flere produkter fra Coop:

Sweet Corn
Nødde- og Rosinblanding
Aioli
Tagliatelle Glutenfri
Majsolie
  Se alle Coop Produkter

Andre typer af Bacon:

Bacon (Konserveret, Bagt, Tilberedt)
Bacon
Røget eller Konserveret Bacon
Bacon (Konserveret, Stegt på Panden, Tilberedt)
Bacon (Konserveret, i Mikroovnen, Tilberedt)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Bacon
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Smart Cooking Stegt Bacon i Tern
Smart Cooking Tørsaltet Bacon i Skiver
Stryhn's Double Bacon Leverpostej
Pålægs Slagteren Bacontern
Rema 1000 Fedtreduceret Bacon i Tern
Tulip Bacon i Skiver


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.