Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1188 kj
14%
284 kcal
Fedt
9,50g
14%
Mættet Fedt
5,100g
26%
Kulhydrater
40,00g
15%
Sukkerarter
2,50g
3%
Kostfibre
4,1g
Protein
7,60g
15%
Salt
1,50g
25%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 18 maj 21 11:33
14%
af GDA*
(284 kal)
14% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (58%)
 
Fedt (31%)
 
Protein (11%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
284
Fedt
9,5g
Kulhyd.
40g
Prot.
7,6g
Der er 284 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 31% fedt, 58% kulhyd., 11% prot..

Relaterede Brød fra Coop:

Hvedetoastbrød
Fuldkornssandwichbrød
Fuldkorns Pitabrød
Hvede Toast
Økologiske Fuldkornsstykker med Chia
Lyst Sandwichbrød
  Vis Flere Coop Brød Produkter

Flere produkter fra Coop:

Nødde- og Rosinblanding
Aioli
Tagliatelle Glutenfri
Majsolie
Proteinsalat
  Se alle Coop Produkter

Andre typer af Brød:

Fuldkornsbrød
Hvidt Brød
Surdejsbrød
Rugbrød
Flerkornsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn
Pågen Middelhavs Brød
Salling Surdejsrugklappere
Hatting Fuldkorns Møllehjul
Bakersfield Surdejs Stykker
Tastino Brioche Burgerbolle


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.