Madvare database og kalorietæller  

Gamle Mølle

Fuldkornstoast

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1067 kj
13%
255 kcal
Fedt
3,10g
4%
Mættet Fedt
0,300g
2%
Kulhydrater
45,00g
17%
Sukkerarter
2,00g
2%
Kostfibre
5,2g
Protein
8,40g
17%
Salt
0,94g
16%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 07 dec 23 06:16
13%
af GDA*
(255 kal)
13% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (74%)
 
Fedt (12%)
 
Protein (14%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
255
Fedt
3,1g
Kulhyd.
45g
Prot.
8,4g
Der er 255 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 12% fedt, 75% kulhyd., 14% prot..

Relaterede Brød fra Gamle Mølle:

Hvede Sandwich
Toastbrød
Fuldkorns Sandwich
Hvede Toast
Schwarzbrot
Hvedetoastbrød
  Vis Flere Gamle Mølle Brød Produkter

Flere produkter fra Gamle Mølle:

Kernerugbrød
Solsikke Rugbrød
Egelund Mørkt Rugbrød
Elmelund Solsikkerugbrød
  Se alle Gamle Mølle Produkter

Andre typer af Brød:

Fuldkornsbrød
Hvidt Brød
Surdejsbrød
Flerkornsbrød
Rugbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Bakersfield Ciabatta
Premieur Brioche Sandwich
Føtex Jubilæumsrugbrød
Tastino Brioche Burgerbolle
Rema 1000 Økologiske Speltstykker
Salling Butterdej


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.