Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1397 kj
17%
334 kcal
Fedt
25,01g
36%
Mættet Fedt
16,045g
80%
Enkeltumættet Fedt
7,046g
Flerumættet Fedt
0,622g
Kulhydrater
2,1g
1%
Sukkerarter
1,23g
1%
Kostfibre
0g
Protein
24,73g
49%
Salt
3,42g
57%
Kolesterol
85mg
Kalium
216mg
11%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
17%
af GDA*
(334 kal)
17% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (2%)
 
Fedt (68%)
 
Protein (30%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
334
Fedt
25,01g
Kulhyd.
2,1g
Prot.
24,73g
Der er 334 kalorier i Behandlet Schweizisk Ost (100 g).
Kalorie Opdeling: 68% fedt, 3% kulhyd., 30% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 cubic inch 60
1 skive (21 g) 70
1 portion (21 g) 70
100 g 334
1 kop 377
1 kop, revet 377
1 kop, i tern 468

Relaterede typer af Ost:

Schweizisk Ost
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Cheddarost
Amerikansk Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost

Se også:

Behandlet Fetdfri Flødeost
Havarti Ost
Gorgonzola Ost
Fedtfri Mozzarella Ost
Hård Parmesan Ost
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Taffel Cheese & Chili Peanuts
Them Ost Humle Ost
Them Ost Gul Krystal
Milbona Mozzarella Grated
Riberhus Ost
Castello Marquis


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.