Madvare database og kalorietæller  

Fetaost

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1105 kj
13%
264 kcal
Fedt
21,28g
30%
Mættet Fedt
14,946g
75%
Enkeltumættet Fedt
4,623g
Flerumættet Fedt
0,591g
Kulhydrater
4,09g
2%
Sukkerarter
4,09g
5%
Kostfibre
0g
Protein
14,21g
28%
Salt
2,79g
47%
Kolesterol
89mg
Kalium
62mg
3%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
13%
af GDA*
(264 kal)
13% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (7%)
 
Fedt (72%)
 
Protein (21%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

Fetaost
 

Resumé af Ernæring:

Kal
264
Fedt
21,28g
Kulhyd.
4,09g
Prot.
14,21g
Der er 264 kalorier i Fetaost (100 g).
Kalorie Opdeling: 72% fedt, 6% kulhyd., 21% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 cubic inch 45
1 bådskåret skive (38 g) 100
100 g 264
1 kop, smuldret 396

Relaterede typer af Ost:

Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Schweizisk Ost
Cheddarost
Amerikansk Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost
Andre relaterede madvarer
Fetaost

Se også:

Cheasy Puck
Løgismose Salattern
Coop Fetaost
Taverna Klassisk Salatost
Taverna Salatost Kryddermarineret
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Taffel Cheese & Chili Peanuts
Tine Myseost
Milbona Mini Mozzarella Light
Riberhus Ost
Mammen Ost Guld Danbo
Mammen Ost Havarti Mellemlagret


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.