Madvare database og kalorietæller  

1 cubic inch

Fetaost

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 cubic inch
pr. portion
% RI*
Energi
188 kj
2%
45 kcal
Fedt
3,62g
5%
Mættet Fedt
2,541g
13%
Enkeltumættet Fedt
0,786g
Flerumættet Fedt
0,1g
Kulhydrater
0,7g
0%
Sukkerarter
0,7g
1%
Kostfibre
0g
Protein
2,42g
5%
Salt
0,48g
8%
Kolesterol
15mg
Kalium
11mg
1%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
2%
af GDA*
(45 kal)
2% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (7%)
 
Fedt (72%)
 
Protein (21%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

Fetaost
 

Resumé af Ernæring:

Kal
45
Fedt
3,62g
Kulhyd.
0,7g
Prot.
2,42g
Der er 45 kalorier i Fetaost (1 cubic inch).
Kalorie Opdeling: 72% fedt, 6% kulhyd., 21% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 cubic inch 45
1 bådskåret skive (38 g) 100
100 g 264
1 kop, smuldret 396

Relaterede typer af Ost:

Cheddarost
Schweizisk Ost
Amerikansk Ost
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost
Andre relaterede madvarer
Fetaost

Se også:

Cheasy Puck
Løgismose Salattern
Coop Fetaost
Taverna Klassisk Salatost
Taverna Salatost Kryddermarineret
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Milbona Grana Padano
Castello Gouda
Zanetti Pecorino Romano
Mammen Ost Havarti Mellemlagret
Tine Myseost
Øgo Revet Rød Cheddar


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.