Madvare database og kalorietæller  

Focaccia

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1222 kj
15%
292 kcal
Fedt
11,11g
16%
Mættet Fedt
1,393g
7%
Enkeltumættet Fedt
6,987g
Flerumættet Fedt
2,095g
Kulhydrater
40,64g
16%
Sukkerarter
0,85g
1%
Kostfibre
1,8g
Protein
6,89g
14%
Salt
0,67g
11%
Kolesterol
28mg
Kalium
104mg
5%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 11 maj 20 07:35
15%
af GDA*
(292 kal)
15% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (57%)
 
Fedt (34%)
 
Protein (9%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
292
Fedt
11,11g
Kulhyd.
40,64g
Prot.
6,89g
Der er 292 kalorier i Focaccia (100 g).
Kalorie Opdeling: 34% fedt, 56% kulhyd., 9% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 skive 166
1 portion (57 g) 166
100 g 292

Relaterede typer af Focaccia:

Bløde Brødstænger med Hvidløg og Parmasanost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Focaccia

Relaterede typer af Brød:

Fuldkornsbrød
Hvidt Brød
Flerkornsbrød
Surdejsbrød
Rugbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød

Se også:

Du søgte efter Focaccia. Mente du:
Lidl Focaccia med Pepperoni og Ost
Rema 1000 Focaccia Toppet med Pepperoni og Ost
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Focaccia Toppet med Pepperoni og Ost
Lidl Focaccia med Pepperoni og Ost


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.