Madvare database og kalorietæller  

Fransk Nougat

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1770 kj
21%
423 kcal
Fedt
16,1g
23%
Mættet Fedt
7,79g
39%
Enkeltumættet Fedt
6,02g
Flerumættet Fedt
0,6g
Kulhydrater
71,7g
28%
Sukkerarter
60,66g
67%
Kostfibre
1,7g
Protein
4,5g
9%
Salt
0,6g
10%
Kolesterol
14mg
Kalium
241mg
12%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
21%
af GDA*
(423 kal)
21% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (64%)
 
Fedt (32%)
 
Protein (4%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
423
Fedt
16,1g
Kulhyd.
71,7g
Prot.
4,5g
Der er 423 kalorier i Fransk Nougat (100 g).
Kalorie Opdeling: 32% fedt, 64% kulhyd., 4% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 portion (57 g) 241
100 g 423

Relaterede typer af Nougat:

Halva
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Nougat

Se også:

Du søgte efter Fransk Nougat. Mente du:
Marabou Fransk Nougat
Golden Bridge Nougat Bits
Fransk Salatdressing (Reduceret Kalorieindhold)
Spangsberg Peanut Hapser med Fransk Nougat
Fransk Salatdressing
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Golden Bridge Nougat Bits
Anthon Berg Marcipansnitter med Nougat
Odense Marcipan Nougat
Spangsberg Peanut Hapser med Fransk Nougat
Ritter Sport Nougat
Anthon Berg Nougat Marcipan Bar


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.