Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 spsk.
pr. portion
% RI*
Energi
82 kj
1%
20 kcal
Fedt
1,29g
2%
Mættet Fedt
0,82g
4%
Enkeltumættet Fedt
0,376g
Flerumættet Fedt
0,028g
Kulhydrater
0,16g
0%
Sukkerarter
0,04g
0%
Kostfibre
0g
Protein
1,79g
4%
Salt
0,2g
3%
Kolesterol
3mg
Kalium
5mg
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
1%
af GDA*
(20 kal)
1% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (3%)
 
Fedt (60%)
 
Protein (37%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
20
Fedt
1,29g
Kulhyd.
0,16g
Prot.
1,79g
Der er 20 kalorier i Hård Parmesan Ost (1 spsk.).
Kalorie Opdeling: 60% fedt, 3% kulhyd., 37% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 spsk. 20
1 portion (28 g) 110
100 g 392

Relaterede typer af Parmesanost:

Parmesan Ost (Revet)
Revet Parmasan Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Parmesanost

Relaterede typer af Ost:

Schweizisk Ost
Amerikansk Ost
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Cheddarost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost

Se også:

Parmesan Ost (Hård)
Gorgonzola Ost
Havarti Ost
Fedtfri Mozzarella Ost
Grillet Sandwich med Ost
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

AMBROSI Parmesan
Galbani Parmesan
Galbani Gran Gusto
AMBROSI Mix Di Formaggi Stagionati


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.