Madvare database og kalorietæller  

1 portion (85 g)

Konserveret Vildt / Rådyr

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion (85 g)
pr. portion
% RI*
Energi
665 kj
8%
159 kcal
Fedt
3,47g
5%
Mættet Fedt
1,698g
8%
Enkeltumættet Fedt
0,743g
Flerumættet Fedt
0,214g
Kulhydrater
0g
0%
Sukkerarter
0g
0%
Kostfibre
0g
Protein
29,84g
60%
Salt
2,55g
43%
Kolesterol
94mg
Kalium
258mg
13%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
8%
af GDA*
(159 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (21%)
 
Protein (79%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
159
Fedt
3,47g
Kulhyd.
0g
Prot.
29,84g
Der er 159 kalorier i Konserveret Vildt / Rådyr (1 portion).
Kalorie Opdeling: 21% fedt, 0% kulhyd., 79% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 cubic inch, benløs 34
1 unse, udbenet 53
1 portion (85 g) 159
100 g 187

Relaterede typer af Snacks:

Studentermix
Kiks
Chips
Saltkringler
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Snacks

Se også:

Vildt / Rådyr
Stegt Vildt / Rådyr
Stuvet Vildt / Rådyr
Røget eller Konserveret Bacon
Brune og Vilde Ris
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Snack Mix med Krydderier
Taffel Cheese & Chili Peanuts
Rema 1000 Sorte Oliven
Salling Mandler med Røgsmag
Rema 1000 Marcipanbrød
Coop Kalamon Oliven


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.