Madvare database og kalorietæller  

100 g

Praliner

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1682 kj
20%
402 kcal
Fedt
11,37g
16%
Mættet Fedt
1,462g
7%
Enkeltumættet Fedt
6,095g
Flerumættet Fedt
3,26g
Kulhydrater
76,7g
29%
Sukkerarter
74,71g
83%
Kostfibre
1,2g
Protein
2,06g
4%
Salt
0,81g
13%
Kolesterol
2mg
Kalium
354mg
18%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
20%
af GDA*
(402 kal)
20% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (73%)
 
Fedt (25%)
 
Protein (2%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
402
Fedt
11,37g
Kulhyd.
76,7g
Prot.
2,06g
Der er 402 kalorier i Praliner (100 g).
Kalorie Opdeling: 25% fedt, 74% kulhyd., 2% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 cubic inch 84
1 portion (30 g) 121
1 stykke 225
100 g 402

Relaterede typer af Chokolade:

Lys eller Mørk Chokolade
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Chokolade

Relaterede typer af Slik:

Jellybeans
Hårdt Slik
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Slik

Se også:

Ritter Sport Praline
Carte d'Or Praline
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

First Price Smørepålæg med Kakao og Hasselnødder
Rema 1000 Mælkechokolade med Hasselnød
Marabou Pistachio
Lidl Chokoladedonut
Toms Yankie Mandel
Linuspronutrition High Protein Pancake & Waffle Mix


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.