Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 tsk.
pr. portion
% RI*
Energi
15 kj
0%
4 kcal
Fedt
0,01g
0%
Mættet Fedt
0,001g
0%
Enkeltumættet Fedt
0,001g
Flerumættet Fedt
0,003g
Kulhydrater
0,33g
0%
Sukkerarter
0,1g
0%
Kostfibre
0g
Protein
0,63g
1%
Salt
0,84g
14%
Kolesterol
0mg
Kalium
13mg
1%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
< 1%
af GDA*
(4 kal)
0% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (35%)
 
Fedt (1%)
 
Protein (64%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
4
Fedt
0,01g
Kulhyd.
0,33g
Prot.
0,63g
Der er 4 kalorier i Sojasauce (Tamari) (1 tsk.).
Kalorie Opdeling: 1% fedt, 34% kulhyd., 64% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 tsk. 4
1 spsk. 11
100 g 60

Relaterede typer af Sojasauce:

Sojassauce (Shoyu) (Lav Natrium)
Sojasauce
Sojasauce med Reduceret Natrium
Sojasauce(Shoyu)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Sojasauce

Relaterede typer af Saucer:

Æblemos
Olivenolie
Ketchup
Mayonnaise
Salsa
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Saucer

Se også:

Asian Kitchen Sojasauce
Inspiring Food Sojasauce
Øgo Soyasauce
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Patak's Cashew Masala
Santa Maria Sweet Chili Sauce Less Sugar
Coop BBQ Sauce
Patak's Korma
Coop Hoisin Sauce
Wispy Zero Sauce Spicy Garlic


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.