Madvare database og kalorietæller  

1 stykke

Studenterbrød

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 stykke
pr. portion
% RI*
Energi
524 kj
6%
125 kcal
Fedt
6,13g
9%
Mættet Fedt
3,698g
18%
Enkeltumættet Fedt
1,726g
Flerumættet Fedt
0,264g
Kulhydrater
17,57g
7%
Sukkerarter
13,61g
15%
Kostfibre
0,4g
Protein
1,04g
2%
Salt
0,18g
3%
Kolesterol
21mg
Kalium
27mg
1%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 13 maj 20 02:24
6%
af GDA*
(125 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (54%)
 
Fedt (43%)
 
Protein (3%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
125
Fedt
6,13g
Kulhyd.
17,57g
Prot.
1,04g
Der er 125 kalorier i Studenterbrød (1 stykke).
Kalorie Opdeling: 43% fedt, 54% kulhyd., 3% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 stykke 125
1 portion (60 g) 250
100 g 417

Relaterede typer af Kager:

Cheesecake
Chokoladekage (med Chokolade Glasur)
Sukkerbrødskage
Chokoladekage (uden Glasur)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kager

Relaterede typer af Slik:

Hårdt Slik
Jellybeans
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Slik

Se også:

Du søgte efter Studenterbrød. Mente du:
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Mars Milkyway
Ga-Jol Sød Lakrids med Stærk Salmiak
Ferrero Duplo
Malaco Fruxo Original
M&M's Chocolate
Nørregade De Stærke Lakridsbolcher


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.