Madvare database og kalorietæller  

Hatting

Fuldkorns Suppebrød

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1088 kj
13%
260 kcal
Fedt
4,50g
6%
Mættet Fedt
1,000g
5%
Kulhydrater
42,00g
16%
Sukkerarter
2,00g
2%
Kostfibre
6,0g
Protein
9,50g
19%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 13 jan 14 08:53
13%
af GDA*
(260 kal)
13% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (69%)
 
Fedt (16%)
 
Protein (15%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
260
Fedt
4,5g
Kulhyd.
42g
Prot.
9,5g
Der er 260 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 16% fedt, 68% kulhyd., 15% prot..

Relaterede Flute fra Hatting:

Panini
Fuldkorn Burger

Relaterede Brød fra Hatting:

Fuldkornshåndværker
Grove Snackbrød
Fuldkorn Burgerboller
Græskarkerneboller
Hveder
Hafler
  Vis Flere Hatting Brød Produkter

Andre typer af Flute:

Hamburger eller Hotdog Brød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Flute

Andre typer af Brød:

Hvidt Brød
Rugbrød
Surdejsbrød
Fuldkornsbrød
Flerkornsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Føtex Hvedeknopper
Bakersfield Surdejs Stykker
Premieur Brioche Sandwich
Salling Surdejsrugklappere
Gamle Mølle Hvedetoastbrød
Salling Butterdej


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.