Madvare database og kalorietæller  

Levevis

Fuldkorns Fettuccine

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1046 kj
13%
250 kcal
Fedt
1,00g
1%
Mættet Fedt
0,200g
1%
Kulhydrater
47,00g
18%
Sukkerarter
2,00g
2%
Kostfibre
7,5g
Protein
9,50g
19%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 22 jun 16 11:45
12%
af GDA*
(250 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (80%)
 
Fedt (4%)
 
Protein (16%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
250
Fedt
1g
Kulhyd.
47g
Prot.
9,5g
Der er 250 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 4% fedt, 80% kulhyd., 16% prot..

Relaterede Spaghetti fra Levevis:

Økologisk Fuldkorns Spaghetti

Flere produkter fra Levevis:

Tricolore Quinoa
Økologisk Perlebyg
Økologisk Wokblanding
Majskiks
Smoothieblanding
  Se alle Levevis Produkter

Andre typer af Spaghetti:

Vegetar Spaghetti med Tomatsauce
Spaghetti med Tomatsauce og Grøntsager
Spaghetti
Spaghetti med Tomatsauce og Kødboller
Fuldkornsspaghetti
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Spaghetti
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Beauvais Spaghetti Napoli
La Campagna Spaghetti
Budget Spaghetti
Knorr Pasta Snack Pot - Bolognese
Chef Select Spaghetti Carbonara
Golden Lotus Shirataki Spaghetti


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.