Madvare database og kalorietæller  

Levevis

Majskiks

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1602 kj
19%
383 kcal
Fedt
0,70g
1%
Mættet Fedt
0,000g
0%
Kulhydrater
87,00g
33%
Sukkerarter
0,60g
1%
Kostfibre
0,0g
Protein
6,50g
13%
Salt
0,70g
12%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 07 jun 20 10:37
19%
af GDA*
(383 kal)
19% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (91%)
 
Fedt (2%)
 
Protein (7%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
383
Fedt
0,7g
Kulhyd.
87g
Prot.
6,5g
Der er 383 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 2% fedt, 92% kulhyd., 7% prot..

Relaterede Brød fra Levevis:

Rugtortillas
Fuldkorns Tortilla
Tortilla Rug Wraps
Riskiks Med Havsalt

Relaterede Morgenmadsprodukter fra Levevis:

Økologisk Mysli Hindbær
Skyr Natural
Skyr med Vanilje
Skyr med Jordbær og Kamille

Andre typer af Knækbrød:

Rugknækbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Knækbrød

Andre typer af Brød:

Hvidt Brød
Fuldkornsbrød
Rugbrød
Surdejsbrød
Flerkornsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

BELL'S Special Flakes
Rema 1000 Økologiske Speltstykker
Salling Glutenfri Havregryn
Coop Triple Chokolade Granola
Salling Granola
Salling Frugtmysli


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.