Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
293 kj
4%
70 kcal
Fedt
0,80g
1%
Mættet Fedt
1,600g
8%
Kulhydrater
3,10g
1%
Sukkerarter
3,10g
3%
Kostfibre
0,0g
Protein
12,50g
25%
Salt
0,60g
10%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 25 okt 22 08:41
4%
af GDA*
(70 kal)
4% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (18%)
 
Fedt (10%)
 
Protein (72%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
70
Fedt
0,8g
Kulhyd.
3,1g
Prot.
12,5g
Der er 70 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 10% fedt, 18% kulhyd., 72% prot..

Relaterede Ost fra Milbona:

Creamy Quark
Mini Mozzarella Light
Cream Cheese Light
Gouda
Maasdam Classic
Salad Cheese
  Vis Flere Milbona Ost Produkter

Flere produkter fra Milbona:

High Protein Peach-Passion Fruit Quark
Cheddar Style Cheese Slice
High Protein Rice Pudding, Choco-Banana
Smørbar
Kvark
  Se alle Milbona Produkter

Andre typer af Ost:

Amerikansk Ost
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Cheddarost
Schweizisk Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Italiamo Pesto Alla Genovese
Øgo Revet Rød Cheddar
Milbona Mini Mozzarella Light
Milbona Grana Padano
Them Ost Humle Ost
Mammen Ost Guld Danbo


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.