Madvare database og kalorietæller  

Milbona

Salad Cheese

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1084 kj
13%
259 kcal
Fedt
20,50g
29%
Mættet Fedt
14,400g
72%
Kulhydrater
0,70g
0%
Sukkerarter
0,70g
1%
Protein
17,80g
36%
Salt
2,20g
37%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 13 mar 21 11:23
13%
af GDA*
(259 kal)
13% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (1%)
 
Fedt (71%)
 
Protein (28%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
259
Fedt
20,5g
Kulhyd.
0,7g
Prot.
17,8g
Der er 259 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 71% fedt, 1% kulhyd., 28% prot..

Relaterede Ost fra Milbona:

Maasdam Classic
Emmental
Toast Ost 11%
Cream Cheese Light
Tilsiter
Creamy Quark
  Vis Flere Milbona Ost Produkter

Flere produkter fra Milbona:

High Protein Peach-Passion Fruit Quark
Cheddar Style Cheese Slice
High Protein Rice Pudding, Choco-Banana
Smørbar
Kvark
  Se alle Milbona Produkter

Andre typer af Ost:

Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Amerikansk Ost
Schweizisk Ost
Cheddarost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Taffel Cheese & Chili Peanuts
Italiamo Pesto Alla Genovese
Them Ost Humle Ost
Milbona Mozzarella Grated
Riberhus Ost
Tine Myseost


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.