Madvare database og kalorietæller  

Milbona

Soft Cheese Slices

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1201 kj
14%
287 kcal
Fedt
23,00g
33%
Mættet Fedt
15,200g
76%
Kulhydrater
6,00g
2%
Sukkerarter
-
Protein
14,00g
28%
Salt
3,50g
58%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 04 sep 21 01:48
14%
af GDA*
(287 kal)
14% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (8%)
 
Fedt (72%)
 
Protein (20%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
287
Fedt
23g
Kulhyd.
6g
Prot.
14g
Der er 287 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 72% fedt, 8% kulhyd., 20% prot..

Relaterede Ost fra Milbona:

Salad Cheese
Maasdam Classic
Gouda
Revet Ostemix Light
Creamy Quark
Emmental
  Vis Flere Milbona Ost Produkter

Flere produkter fra Milbona:

High Protein Peach-Passion Fruit Quark
Cheddar Style Cheese Slice
High Protein Rice Pudding, Choco-Banana
Smørbar
Kvark
  Se alle Milbona Produkter

Andre typer af Ost:

Amerikansk Ost
Cheddarost
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Schweizisk Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Them Ost Humle Ost
Mammen Ost Havarti Mellemlagret
Tine Myseost
Milbona Mozzarella Grated
Milbona Grana Padano
Taffel Cheese & Chili Peanuts


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.