Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1238 kj
15%
296 kcal
Fedt
4,50g
6%
Mættet Fedt
0,500g
3%
Kulhydrater
52,00g
20%
Sukkerarter
9,70g
11%
Kostfibre
3,3g
Protein
9,10g
18%
Salt
0,75g
13%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 16 feb 24 08:28
15%
af GDA*
(296 kal)
15% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (73%)
 
Fedt (14%)
 
Protein (13%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
296
Fedt
4,5g
Kulhyd.
52g
Prot.
9,1g
Der er 296 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 14% fedt, 73% kulhyd., 13% prot..

Relaterede Boller fra Pågen:

Havreboller
Skorpor Fuldkorn
Hönö
Sol Stykker
Surdejsbrød

Relaterede Brød fra Pågen:

Frokost Stykker
Levain Surdejsbrød
ØKO Landbrød
Grødbrød
Middelhavs Brød
Sandwich
  Vis Flere Pågen Brød Produkter

Andre typer af Boller:

Hamburger eller Hotdog Brød
Kanelbolle
Kanelbolle med Glasur
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Boller

Andre typer af Brød:

Surdejsbrød
Rugbrød
Hvidt Brød
Flerkornsbrød
Fuldkornsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Føtex Hvedeknopper
Øgo Surdejsboller
Salling Madpandekager
Burger King Glutenfrit Brød
Pågen Hönö
Coop Havregrødsbolle


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.