Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
983 kj
12%
235 kcal
Fedt
1,30g
2%
Mættet Fedt
0,300g
2%
Kulhydrater
44,00g
17%
Sukkerarter
3,20g
4%
Kostfibre
3,5g
Protein
9,90g
20%
Salt
1,20g
20%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 25 mar 23 08:17
12%
af GDA*
(235 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (78%)
 
Fedt (5%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
235
Fedt
1,3g
Kulhyd.
44g
Prot.
9,9g
Der er 235 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 5% fedt, 77% kulhyd., 17% prot..

Relaterede Surdejsbrød fra Pågen:

Kärnsund
Surdejsgoda
Surdejsbrød

Relaterede Brød fra Pågen:

Middelhavs Brød
Frokost Stykker
Pågenlimpan
Rug Levain
Äntligen!
Skorpor Fuldkorn
  Vis Flere Pågen Brød Produkter

Andre typer af Surdejsbrød:

Ristet Surdejsbrød
Fransbrød
Surdejsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Surdejsbrød

Andre typer af Brød:

Fuldkornsbrød
Hvidt Brød
Flerkornsbrød
Rugbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Føtex Jubilæumsrugbrød
Coop 365 Sandwich Fuldkorn
Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn
Bakersfield Pølsehorn
Pågen Middelhavs Brød
Rema 1000 Økologiske Speltstykker


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.