Madvare database og kalorietæller  

Pålægs Slagteren

Kyllingebryst

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
427 kj
5%
102 kcal
Fedt
2,90g
4%
Mættet Fedt
0,600g
3%
Transfedtsyre
0,000g
Enkeltumættet Fedt
0,000g
Flerumættet Fedt
0,000g
Kulhydrater
1,50g
1%
Sukkerarter
0,30g
0%
Kostfibre
0,5g
Protein
17,30g
35%
Salt
2,10g
35%
Kolesterol
0mg
Kalium
0mg
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 28 apr 24 05:49
5%
af GDA*
(102 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (6%)
 
Fedt (26%)
 
Protein (68%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
102
Fedt
2,9g
Kulhyd.
1,5g
Prot.
17,3g
Der er 102 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 26% fedt, 6% kulhyd., 68% prot..

Flere produkter fra Pålægs Slagteren:

Hønsesalat
Bacontern
Pepperoni
Hamburgerryg
Karrysalat
  Se alle Pålægs Slagteren Produkter

Andre typer af Kyllingebryst:

Kyllingebryst (Skind Ikke Spist)
Kyllingebryst
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kyllingebryst
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Kyllingebrystfilet BBQ
Rema 1000 Kyllingeinderfilet
3-Stjernet Kyllingebryst med Rød Peber
Coop Dansk Kylling Brystfilet
Rema 1000 Kyllingebryst Pålæg
Minimum Kyllingestrimler


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.