Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
406 kj
5%
97 kcal
Fedt
3,70g
5%
Mættet Fedt
1,200g
6%
Kulhydrater
11,00g
4%
Sukkerarter
3,40g
4%
Protein
4,20g
8%
Salt
1,25g
21%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 30 mar 17 11:34
5%
af GDA*
(97 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (47%)
 
Fedt (35%)
 
Protein (18%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
97
Fedt
3,7g
Kulhyd.
11g
Prot.
4,2g
Der er 97 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 35% fedt, 47% kulhyd., 18% prot..

Relaterede Pasta fra Princip:

Cappellacci Med Kantareller Og Ricottaost
Ravioli med Ricotta og Spinat
Ravioli med Ost

Flere produkter fra Princip:

Pizza Prosciutto
Mezzelune med Ricotta, Svampe og Sort Trøffel
Surdejs Pizzabund
Pizza Meat Speciale
Italiensk Pizza Piccante
  Se alle Princip Produkter

Andre typer af Pasta:

Pasta med Kødsauce
Spaghetti
Fuldkornsspaghetti
Makaroni
Lasagne med Kød
Vegetarpasta med Tomatsauce
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pasta
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Budget Pasta Fusilli
Combino Spaghetti
Rema 1000 Tortellini
Combino Penne Rigate
Protein Lab Protein Pasta
Änglamark Durum Pasta


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.