Madvare database og kalorietæller  

Rema 1000

Mørk Baguette

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1000 kj
12%
239 kcal
Fedt
3,20g
5%
Mættet Fedt
0,500g
3%
Kulhydrater
42,00g
16%
Sukkerarter
1,40g
2%
Kostfibre
3,4g
Protein
8,90g
18%
Salt
1,60g
27%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 12 okt 23 05:13
12%
af GDA*
(239 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (73%)
 
Fedt (12%)
 
Protein (15%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
239
Fedt
3,2g
Kulhyd.
42g
Prot.
8,9g
Der er 239 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 12% fedt, 72% kulhyd., 15% prot..

Relaterede Brød fra Rema 1000:

Klassisk Hvede Toast
Italiensk Pizzabund
Spelt Stykker
Pitabrød
Naan Brød
Toastbrød
  Vis Flere Rema 1000 Brød Produkter

Flere produkter fra Rema 1000:

Risnudler
Cocktail Mix
Nudelsalat med Kylling
Fyldte Peberfrugter
Økologisk Tofu
  Se alle Rema 1000 Produkter

Andre typer af Brød:

Fuldkornsbrød
Rugbrød
Hvidt Brød
Flerkornsbrød
Surdejsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Gamle Mølle Hvedetoastbrød
Føtex Hvedeknopper
Rema 1000 Spelt Stykker
Bakersfield Ciabatta
Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn
Hatting Fuldkorns Møllehjul


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.