Madvare database og kalorietæller  

Salling

Fuldkorns Fusilli

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1435 kj
17%
343 kcal
Fedt
1,90g
3%
Mættet Fedt
0,600g
3%
Kulhydrater
65,00g
25%
Sukkerarter
4,30g
5%
Kostfibre
7,0g
Protein
13,00g
26%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 16 mar 23 02:23
17%
af GDA*
(343 kal)
17% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (79%)
 
Fedt (5%)
 
Protein (16%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
343
Fedt
1,9g
Kulhyd.
65g
Prot.
13g
Der er 343 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 5% fedt, 79% kulhyd., 16% prot..

Relaterede Pasta fra Salling:

Fusilli af Kikærter
Tagliatelle Laks
Rigatoni Pasta
Tortelloni
Suppehorn

Flere produkter fra Salling:

Ørredrogn
Havregryn Finvalsede
Øko Blomsterhonning
Oliven med Salatost
Skyr med Blåbærsmag
  Se alle Salling Produkter

Andre typer af Pasta:

Vegetarpasta med Tomatsauce
Lasagne med Kød
Spaghetti
Pasta med Kødsauce
Makaroni
Fuldkornsspaghetti
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pasta
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Rigatoni Pasta
Combino Penne Rigate
Salling Fusilli af Kikærter
Lundberg Street Caesar Pasta, Parmesan og Kylling
Combino Spaghetti
Combino Tagliatelle


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.