Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
749 kj
9%
179 kcal
Fedt
0,00g
0%
Mættet Fedt
0,000g
0%
Transfedtsyre
0,000g
Kulhydrater
40,00g
15%
Sukkerarter
36,00g
40%
Kostfibre
0,0g
Protein
2,80g
6%
Salt
5,60g
93%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 10 nov 23 10:43
9%
af GDA*
(179 kal)
9% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (93%)
 
Fedt (0%)
 
Protein (7%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
179
Fedt
0g
Kulhyd.
40g
Prot.
2,8g
Der er 179 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 0% fedt, 93% kulhyd., 7% prot..

Relaterede Saucer fra Santa Maria:

Taco Sauce Mild
Korma
Fish Sauce
Green Curry Paste
Taco Sauce Medium
Sweet Chili Sauce Less Sugar

Flere produkter fra Santa Maria:

Allroundkrydderi
Potato Pops
Tortilla Carrot
Garam Masala
Tortilla Corn & Wheat
  Se alle Santa Maria Produkter

Andre typer af Saucer:

Mayonnaise
Olivenolie
Sojasauce
Æblemos
Salsa
Ketchup
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Saucer
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Burger King Curry Dip
Burger King Shaking Spicy Heat
Burger King Ketchup
Burger King BBQ Dip
Burger King Sour Cream & Onion Dip
Burger King Chili Mayonnaise Dip


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.