Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1054 kj
13%
252 kcal
Fedt
4,40g
6%
Mættet Fedt
0,800g
4%
Kulhydrater
42,00g
16%
Sukkerarter
4,20g
5%
Kostfibre
5,5g
Protein
8,50g
17%
Salt
1,10g
18%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 13 nov 23 12:16
13%
af GDA*
(252 kal)
13% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (70%)
 
Fedt (16%)
 
Protein (14%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
252
Fedt
4,4g
Kulhyd.
42g
Prot.
8,5g
Der er 252 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 16% fedt, 70% kulhyd., 14% prot..

Relaterede Brød fra Schulstad:

Rugklapper
Gulerodsbrød
Snackboller Kakao og Kokos
Slesviger Bondebrød
Fuldkornstoast med Surdej
5-Fibre Boller
  Vis Flere Schulstad Brød Produkter

Flere produkter fra Schulstad:

Softkerne Rugbrød
Rugbrød
5-Fibre Rugbrød
Multikerne Boller
Levebrød Fuldkornsboller
  Se alle Schulstad Produkter

Andre typer af Brød:

Hvidt Brød
Rugbrød
Flerkornsbrød
Fuldkornsbrød
Surdejsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Økologiske Speltstykker
Gamle Mølle Hvedetoastbrød
Føtex Hvedeknopper
Pågen Frokost Stykker
Premieur Brioche Sandwich
Salling Butterdej


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.