Madvare database og kalorietæller  

Chick’n

Chicken Burger

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
971 kj
12%
232 kcal
Fedt
13,00g
19%
Mættet Fedt
2,300g
12%
Kulhydrater
18,00g
7%
Sukkerarter
1,40g
2%
Protein
9,10g
18%
Salt
1,50g
25%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 08 feb 22 03:13
12%
af GDA*
(232 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (32%)
 
Fedt (52%)
 
Protein (16%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
232
Fedt
13g
Kulhyd.
18g
Prot.
9,1g
Der er 232 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 52% fedt, 32% kulhyd., 16% prot..

Relaterede Kylling fra Chick’n:

Chicken Dippers
Kyllingespyd Teriyaki
Crispy Chicken Strips
Kyllinge Schnitzel
Kyllingespyd med Sød Chili
Dino Nuggets
  Vis Flere Chick’n Kylling Produkter

Flere produkter fra Chick’n:

Kyllinge Nuggets
  Se alle Chick’n Produkter

Andre typer af Kylling:

Kylling
Kyllingebryst
Kyllingevinge
Kyllingelår
Kylling (Skind Ikke Spist)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Kyllingeunderlår
Coop Hakket Kylling 3-6%
Rema 1000 Nudelsalat med Kylling
Dulano Kyllinge- og Kalkunmortadella
Næmt Chicken Tikka Masala
Pålægs Slagteren Hønsesalat


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.