Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
393 kj
5%
94 kcal
Fedt
2,30g
3%
Mættet Fedt
1,300g
7%
Kulhydrater
11,00g
4%
Sukkerarter
2,50g
3%
Protein
6,60g
13%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 16 jun 19 08:38
5%
af GDA*
(94 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (48%)
 
Fedt (23%)
 
Protein (29%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
94
Fedt
2,3g
Kulhyd.
11g
Prot.
6,6g
Der er 94 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 23% fedt, 48% kulhyd., 29% prot..

Relaterede Kylling fra Coop:

Butter Chicken
Kylling Hotwings
Spicy Sesame Chicken
Kyllinge Nuggets
Nudelsalat med Stegt Kylling
Sweet Chili Teriyaki Chicken
  Vis Flere Coop Kylling Produkter

Flere produkter fra Coop:

Aioli
Tagliatelle Glutenfri
Majsolie
Proteinsalat
Kalkun-Kyllinge Frikadeller
  Se alle Coop Produkter

Andre typer af Kylling:

Kylling
Kyllingelår
Kyllingevinge
Kyllingebryst
Kylling (Skind Ikke Spist)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Defco Kylling
Food Collective Butter Chicken
Dulano Kyllinge- og Kalkunmortadella
Coop Hakket Kylling 3-6%
McDonald's Chicken Junior
Salling Kyllingestrimler


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.