Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
561 kj
7%
134 kcal
Fedt
3,50g
5%
Mættet Fedt
0,800g
4%
Kulhydrater
2,00g
1%
Sukkerarter
0,60g
1%
Protein
23,00g
46%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 09 apr 19 10:46
7%
af GDA*
(134 kal)
7% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (6%)
 
Fedt (24%)
 
Protein (70%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
134
Fedt
3,5g
Kulhyd.
2g
Prot.
23g
Der er 134 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 24% fedt, 6% kulhyd., 70% prot..

Relaterede Kylling fra Coop:

Sweet Chili Teriyaki Chicken
Hakket Kylling 3-6%
Stegt Kyllingebryst
Kyllingetern
Kylling BBQ Lårmix
Sandwich Skiver Kyllingebryst
  Vis Flere Coop Kylling Produkter

Flere produkter fra Coop:

Aioli
Tagliatelle Glutenfri
Majsolie
Proteinsalat
Kalkun-Kyllinge Frikadeller
  Se alle Coop Produkter

Andre typer af Kylling:

Kyllingebryst
Kylling
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kyllingevinge
Kyllingelår
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

McDonald's Chicken Junior
Defco Kylling
Kitchen Joy Red Curry Chicken
Velsmag Kyllingeoverlårsfilet
Food Collective Butter Chicken
Rema 1000 Kyllingeoverlår


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.