Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
464 kj
6%
111 kcal
Fedt
3,00g
4%
Mættet Fedt
1,200g
6%
Kulhydrater
1,00g
0%
Sukkerarter
0,90g
1%
Protein
20,00g
40%
Salt
0,01g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 01 jun 17 03:49
6%
af GDA*
(111 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (4%)
 
Fedt (24%)
 
Protein (72%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
111
Fedt
3g
Kulhyd.
1g
Prot.
20g
Der er 111 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 24% fedt, 4% kulhyd., 72% prot..

Relaterede Skinke fra Coop:

Skinketern
Hamburgerryg
Skinke
Pizza Prosciutto
Røget Skinke
Farfalle
  Vis Flere Coop Skinke Produkter

Flere produkter fra Coop:

Nødde- og Rosinblanding
Aioli
Tagliatelle Glutenfri
Majsolie
Proteinsalat
  Se alle Coop Produkter

Andre typer af Skinke:

Frisk Skinke
Skiveskåret Skinke (Ekstra Mager)
Hakket Skinke
Skiveskåret Skinke fra Delikatessen
Skiveskåret Skinke (Almindelig, Ca. 11% Fedt)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Skinke
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Pålækker Røget Skinke
Gårdlykke Dansk Skinke
Casa Modena Prosciutto Crudo
Premieur Jamon Serrano Gran Reserva
Dulano Skinke med Peberkant
Gestus Skinkestrimler


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.