Madvare database og kalorietæller  

1 spsk.

Bulgur (Kogt)

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 spsk.
pr. portion
% RI*
Energi
29 kj
0%
7 kcal
Fedt
0,02g
0%
Mættet Fedt
0,004g
0%
Enkeltumættet Fedt
0,003g
Flerumættet Fedt
0,008g
Kulhydrater
1,56g
1%
Sukkerarter
0,01g
0%
Kostfibre
0,4g
Protein
0,26g
1%
Salt
0g
0%
Kolesterol
0mg
Kalium
6mg
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:08
< 1%
af GDA*
(7 kal)
0% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (84%)
 
Fedt (2%)
 
Protein (14%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
7
Fedt
0,02g
Kulhyd.
1,56g
Prot.
0,26g
Der er 7 kalorier i Bulgur (Kogt) (1 spsk.).
Kalorie Opdeling: 2% fedt, 84% kulhyd., 14% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 spsk. 7
100 g 83
1 kop 151
Andre relaterede madvarer
Bulgur

Relaterede madvarer:

Couscous (Kogt)
Fuldkornsspaghetti(Kogt)
Kogt Æggehvide
Dampet eller Kogt Hummer
Kogt Kyllingebryst (Skind Ikke Spist)
Kogt Peanuts
Kyllingebryst (Stegt, Kogt)
Sukkermajs (på Kolbe, uden Salt, Frosne, Drænet, Kogt)
Kyllingekød (Stegt, Kogt)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Urtekram Sorte Bønner
Chef Select Bulgur Salad Beans And Olives
Lidl Bulgur med Tomatsauce og Hummus
Rema 1000 Økologisk Bulgur
Coop Bulgur
Urtekram Bulgur


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.