Madvare database og kalorietæller  

1 engelsk pund

Hakket Strudsekød

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 engelsk pund
pr. portion
% RI*
Energi
3131 kj
37%
748 kcal
Fedt
39,46g
56%
Mættet Fedt
9,875g
49%
Enkeltumættet Fedt
12,039g
Flerumættet Fedt
4,128g
Kulhydrater
0g
0%
Sukkerarter
0g
0%
Kostfibre
0g
Protein
91,72g
183%
Salt
0,82g
14%
Kolesterol
322mg
Kalium
1320mg
66%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
37%
af GDA*
(748 kal)
37% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (49%)
 
Protein (51%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
748
Fedt
39,46g
Kulhyd.
0g
Prot.
91,72g
Der er 748 kalorier i Hakket Strudsekød (1 engelsk pund).
Kalorie Opdeling: 49% fedt, 0% kulhyd., 51% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
100 g 165
1 engelsk pund 748

Relaterede typer af Snacks:

Studentermix
Kiks
Chips
Saltkringler
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Snacks

Se også:

Magert Hakket Oksekød
Hakket Kalkun
Hakket Kylling
Ekstra Magert Hakket Oksekød
Hakket Hvidløg
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Nutramino Hazelnut Protein Wafer
Burger King King Onion Rings - 6 Pieces
McDonald's Chili Cheese Tops - 18 stk.
Burger King Chili Cheese - 8 Pieces
Burger King Mozzarella Sticks - 6 Pieces
Kornbageriet Mini Riskiks


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.