Madvare database og kalorietæller  

1 unse, tørret giver

Klæberis

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 unse, tørret giver
pr. portion
% RI*
Energi
203 kj
2%
48 kcal
Fedt
0,1g
0%
Mættet Fedt
0,02g
0%
Enkeltumættet Fedt
0,035g
Flerumættet Fedt
0,034g
Kulhydrater
10,54g
4%
Sukkerarter
0,02g
0%
Kostfibre
0,5g
Protein
1,01g
2%
Salt
0,00g
0%
Kolesterol
0mg
Kalium
5mg
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 10 maj 20 08:51
2%
af GDA*
(48 kal)
2% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (89%)
 
Fedt (2%)
 
Protein (9%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
48
Fedt
0,1g
Kulhyd.
10,54g
Prot.
1,01g
Der er 48 kalorier i Klæberis (1 unse, tørret giver).
Kalorie Opdeling: 2% fedt, 90% kulhyd., 9% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 unse, tørret giver 48
100 g 97
1 portion (116 g) 113
1 kop 169
1 kop, tørret giver 319

Relaterede typer af Hvide Ris:

Hvide Ris (Kogte)
Hvide Ris
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Hvide Ris

Relaterede typer af Ris:

Brune Ris
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ris

Se også:

  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Rice Up Brown Rice Bar
Rema 1000 Rispapir
Coop Risottoris
Coop Asiatisk Inspireret Risret
Food Collective Red Curry Chicken
Kitchen Joy Sweet Chili Chicken Teriyaki


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.