Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 skive
pr. portion
% RI*
Energi
1206 kj
14%
288 kcal
Fedt
11,65g
17%
Mættet Fedt
4,96g
25%
Enkeltumættet Fedt
3,11g
Flerumættet Fedt
2,342g
Kulhydrater
33,21g
13%
Sukkerarter
3,37g
4%
Kostfibre
1,9g
Protein
12,72g
25%
Salt
1,41g
24%
Kolesterol
25mg
Kalium
166mg
8%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:08
14%
af GDA*
(288 kal)
14% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (46%)
 
Fedt (36%)
 
Protein (18%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
288
Fedt
11,65g
Kulhyd.
33,21g
Prot.
12,72g
Der er 288 kalorier i Ostepizza (36 cm, Tyk Skorpe) (1 skive).
Kalorie Opdeling: 36% fedt, 46% kulhyd., 18% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
100 g 272
1 skive 288
1 tærte 2655

Relaterede typer af Pizza:

Pizza med Kød og Grøntsager
Ostepizza med Grøntsager
Ostepizza
Pizza med Kød
Pizza med Kød og Frugt
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pizza

Se også:

Ostepizza med Tyk Skorpe
Ostepizza (36 cm, Tynd Skorpe)
Ostepizza med Tynd Skorpe
Pizza med Tynd Skorpe og Kød
Ostepizza (36 cm)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Kebab Pizza
Modena Italiensk Pizza
Modena Bolognese
Casa Tarradellas Pizza Serrano
Netto Pizza Prosciutto E Funghi
Modena Pepperoni


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.