Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1138 kj
14%
272 kcal
Fedt
10,99g
16%
Mættet Fedt
4,679g
23%
Enkeltumættet Fedt
2,934g
Flerumættet Fedt
2,209g
Kulhydrater
31,33g
12%
Sukkerarter
3,18g
4%
Kostfibre
1,8g
Protein
12g
24%
Salt
1,33g
22%
Kolesterol
24mg
Kalium
157mg
8%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:08
14%
af GDA*
(272 kal)
14% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (46%)
 
Fedt (36%)
 
Protein (18%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
272
Fedt
10,99g
Kulhyd.
31,33g
Prot.
12g
Der er 272 kalorier i Ostepizza (36 cm, Tyk Skorpe) (100 g).
Kalorie Opdeling: 36% fedt, 46% kulhyd., 18% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
100 g 272
1 skive 288
1 tærte 2655

Relaterede typer af Pizza:

Pizza med Kød og Frugt
Pizza med Kød og Grøntsager
Ostepizza med Grøntsager
Ostepizza
Pizza med Kød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pizza

Se også:

Ostepizza med Tyk Skorpe
Ostepizza (36 cm, Tynd Skorpe)
Ostepizza med Tynd Skorpe
Pizza med Tynd Skorpe og Kød
Ostepizza (36 cm)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Pizzabrød Hvidløg
Casa Tarradellas Pizza Ham & Cheese
Modena Pizza
Princip Pizza Prosciutto
Casa Tarradellas Pizza Serrano
Humlum Grov Pizzadej


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.