Madvare database og kalorietæller  

1 portion (85 g)

Rejer

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion (85 g)
pr. portion
% RI*
Energi
374 kj
4%
89 kcal
Fedt
1,46g
2%
Mættet Fedt
0,276g
1%
Enkeltumættet Fedt
0,213g
Flerumættet Fedt
0,564g
Kulhydrater
0,77g
0%
Sukkerarter
0g
0%
Kostfibre
0g
Protein
17,12g
34%
Salt
1g
17%
Kolesterol
128mg
Kalium
156mg
8%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 07 maj 20 07:44
4%
af GDA*
(89 kal)
4% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (3%)
 
Fedt (16%)
 
Protein (81%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
89
Fedt
1,46g
Kulhyd.
0,77g
Prot.
17,12g
Der er 89 kalorier i Rejer (1 portion).
Kalorie Opdeling: 16% fedt, 4% kulhyd., 81% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 lille (afskallet) 4
1 mellemstor (afskallet) 5
1 stor (afskallet) 6
1 portion (85 g) 89
100 g 105
1 kop, afskallet, rå (giver efter kogning) 121

Relaterede typer af Skaldyr:

Muslinger
Krabbe
Hummer
Ottearmede Blæksprutter
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Skaldyr

Se også:

Reje
Royal Greenland Rejer
Rema 1000 Rejer i Lage
Rema 1000 Vannamei Rejer
Rema 1000 Ekstra Store Grønlandske Rejer
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Coop Vannamei Rejer
Salling Grønlandske Rejer
Nordic Seafood Seafood Mix


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.