Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 engelsk pund
pr. portion
% RI*
Energi
3758 kj
45%
898 kcal
Fedt
67,59g
97%
Mættet Fedt
21,455g
107%
Enkeltumættet Fedt
32,568g
Flerumættet Fedt
2,404g
Kulhydrater
0,64g
0%
Sukkerarter
-
Kostfibre
0g
Protein
66,59g
133%
Salt
13,8g
230%
Kolesterol
245mg
Kalium
1347mg
67%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
45%
af GDA*
(898 kal)
45% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (1%)
 
Fedt (69%)
 
Protein (30%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
898
Fedt
67,59g
Kulhyd.
0,64g
Prot.
66,59g
Der er 898 kalorier i Sprængt Oksebryst (Konserveret) (1 engelsk pund).
Kalorie Opdeling: 69% fedt, 0% kulhyd., 30% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
100 g 198
1 engelsk pund 898

Relaterede typer af Sprængt Oksekød:

Sprængt Oksekød
Sprængt Oksebryst (Konserveret, Kogt)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Sprængt Oksekød

Relaterede typer af Spidsbryst:

Oksespidsbryst
Oksespidsbryst (Halvflad, Trimmet til 0,3 cm Fedt, Tilberedt, Braiseret)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Spidsbryst
Andre relaterede madvarer
Oksekød

Se også:

Røget eller Konserveret Bacon
Konserveret Vildt / Rådyr
Bacon (Konserveret)
Defco Oksebryst
Skinke Bøffer (Konserveret)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.