Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 kop
pr. portion
% RI*
Energi
861 kj
10%
206 kcal
Fedt
1,17g
2%
Mættet Fedt
0,221g
1%
Enkeltumættet Fedt
0,171g
Flerumættet Fedt
0,424g
Kulhydrater
41,56g
16%
Sukkerarter
6,35g
7%
Kostfibre
3,5g
Protein
7,56g
15%
Salt
1,03g
17%
Kolesterol
0mg
Kalium
355mg
18%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
10%
af GDA*
(206 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (80%)
 
Fedt (5%)
 
Protein (15%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
206
Fedt
1,17g
Kulhyd.
41,56g
Prot.
7,56g
Der er 206 kalorier i Vegetarpasta med Tomatsauce (1 kop).
Kalorie Opdeling: 5% fedt, 80% kulhyd., 15% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
100 g 83
1 kop 206
1 portion (248 g) 206

Relaterede typer af Pasta:

Pasta med Kødsauce
Spaghetti
Makaroni
Lasagne med Kød
Fuldkornsspaghetti
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pasta

Se også:

Aubergine med Ost og Tomatsauce
Ravioli med Tomatsauce
Spaghetti med Tomatsauce og Kødboller
Vegetar Spaghetti med Tomatsauce
Spaghetti med Tomatsauce og Grøntsager
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Protein Lab Protein Pasta
La Pasta di Maria Frisk Pasta
Combino Spaghetti
Combino Fusilli
Knorr Spinat Spaghetti
Rema 1000 Fuldkornspasta


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.