Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
385 kj
5%
92 kcal
Fedt
3,10g
4%
Mættet Fedt
1,000g
5%
Kulhydrater
11,10g
4%
Sukkerarter
2,00g
2%
Kostfibre
1,4g
Protein
4,30g
9%
Salt
2,00g
33%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 21 feb 17 10:58
5%
af GDA*
(92 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (50%)
 
Fedt (31%)
 
Protein (19%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
92
Fedt
3,1g
Kulhyd.
11,1g
Prot.
4,3g
Der er 92 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 31% fedt, 50% kulhyd., 19% prot..

Relaterede Kylling fra Hanegal:

Hønse Kødpølse

Flere produkter fra Hanegal:

Facon
Rød Daal
Svampebygotto
Kyllinge Wiener Pølser
Daal
  Se alle Hanegal Produkter

Andre typer af Boller:

Kanelbolle
Kanelbolle med Glasur
Hamburger eller Hotdog Brød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Boller

Andre typer af Kylling:

Kylling
Kyllingelår
Kyllingevinge
Kyllingebryst
Kylling (Skind Ikke Spist)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Food Collective Butter Chicken
Rema 1000 Kyllingeoverlår
Chef Select Gyoza med Kylling
Rema 1000 Nudelsalat med Kylling
Chick’n Dino Nuggets
McDonald's Chicken Junior


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.