Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 stykke (60 g)
pr. portion
% RI*
Energi
669 kj
8%
160 kcal
Fedt
2,00g
3%
Mættet Fedt
0,300g
2%
Kulhydrater
26,00g
10%
Sukkerarter
1,50g
2%
Kostfibre
4,0g
Protein
6,50g
13%
Salt
0,72g
12%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 21 jun 13 12:18
8%
af GDA*
(160 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (70%)
 
Fedt (12%)
 
Protein (18%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

Hatting Fuldkornshåndværker
 

Resumé af Ernæring:

Kal
160
Fedt
2g
Kulhyd.
26g
Prot.
6,5g
Der er 160 kalorier i 1 stykke (60 g).
Kalorie Opdeling: 12% fedt, 70% kulhyd., 18% prot..

Relaterede Brød fra Hatting:

Panini
Fuldkornspita
Hveder
Hotdog Brød
Fuldkorns Suppebrød
Fuldkorn Burgerboller
  Vis Flere Hatting Brød Produkter

Flere produkter fra Hatting:

Kanelsnegle
Fastelavnsboller
Sandwich Klapper
Tebirkes
Surdejs Burgerboller
  Se alle Hatting Produkter

Andre typer af Brød:

Hvidt Brød
Surdejsbrød
Fuldkornsbrød
Flerkornsbrød
Rugbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn
Bakersfield Surdejs Stykker
Bakersfield Pølsehorn
Salling Surdejsrugklappere
Føtex Jubilæumsrugbrød
Premieur Brioche Sandwich


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.